top of page

PÄR YNGVESSON 
ORDFÖRANDE 

OM 

Är 50+ i passet, men 30+ i sinnet. Allt-i-allo både i revyn och på vanliga jobbet. Hoppas någon gång få tid att skriva färdigt min bok, en deckare. Har runt 100 låtar STIM-registrerade.

FAVORITER

Fem saker som jag har som favoriter i livet är London, fredagspizza, Las Vegas, musik i allmänhet och ABBA i synnerhet, vilket är särskilt roligt nu när de släppt nytt!

HANNAH WICKSTRAND
KASSÖR 

OM  

Nykomling i revyn som kassör i styrelsen. Är lite av en jonglör med många bollar i luften samtidigt. Jobbar annars med marknadsföring, evenemang, makeup och som bartender. Har lång erfarenhet inom musikbranschen och att förbereda inför olika typer av tillställningar.

 

Tvåbarnsmorsa på det och en riktig lantkärring i övrigt, även om fingrarna ännu inte hunnit blivit så gröna.

FAVORITER

Melker, Jack & Kristoffer, Sauvignon Blanc, grillat, en go spellista, Doftschersmin

MAGNUS WAINEBRO 
LEDAMOT 

OM 

Magnus är en sann speedwayentusiast som har ett långt förflutet i revysammanhang.   

ANNIKA NIKLASSON 
LEDAMOT & KIOSK

OM  

Musikquizdrottningen "Acka" är en stor del av revyn, är med i styrelsen, delar ansvaret kring rekvisita med Eva och står i kiosken under revydagarna. Hon är en "allt i allo" som alltid finns till hands när någon kan behöva nåt. 

EVA JANSSON 
SEKRETERARE

OM  

Styrelsens sekreterare som också är rekvisitaansvarig ihop med Annika, men står också i kiosken eller baren. Är pysslig och nyfiken som person. Älskar dans och att slå klackarna i taket. 

FREDERIK KLITSCH 
SUPPLEANT

OM  

Frederik är ny i styrelsen men har varit aktör under många år. Han har många återkommande rolltolkningar som "Torsten Tråk" t.ex.

 

Läs mer om honom på hans egen aktörsida. 

bottom of page